HTC: Sve na dodir

Bez autora
May 29 2011

Posle samo nekoliko dana od predstavljanja novog sedmoinčnog tableta, tajvanska kompanija HTC najavila je još jedan, ovog puta desetoinčni uređaj. Prema dostupnim informacijama, novi tablet zvaće se „pučini“, a pokretaće ga dual-kor procesor, „snepdragon MSM8660“, radnog takta od 1,5 GHz.Imaće „tačskrin“ ekran rezolucije 1.280h800 piksela, te podršku za LTE. Za operativni sistem izabran je „Android 3.0“ hanikomb. On bi trebalo da ima i novu verziju „sense“ koja je prilagođena ovoj verziji „Androida“.

HTC: Sve na dodirPosle samo nekoliko dana od predstavljanja novog sedmoinčnog tableta, tajvanska kompanija HTC najavila je još jedan, ovog puta desetoinčni uređaj.

Prema dostupnim informacijama, novi tablet zvaće se „pučini“, a pokretaće ga dual-kor procesor, „snepdragon MSM8660“, radnog takta od 1,5 GHz. Imaće „tačskrin“ ekran rezolucije 1.280h800 piksela, te podršku za LTE.

Za operativni sistem izabran je „Android 3.0“ hanikomb. On bi trebalo da ima i novu verziju „sense“ koja je prilagođena ovoj verziji „Androida“. Kao i manji brat, isporučivaće se sa „skrajb stilusom“ za pisanje po ekranu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik